Mina kärnkompetenser  inom stöd, personlig utveckling och förändring genom Motiverande samtal (MI) kan vara svaret på dina behov. 

Alla har vi olika erfarenheter som kanske styr och begränsar oss ibland. Att se någon få insikt som leder till en positiv förändring hos någon annan är som att få en jackpot.

Genom att man är två som diskuterar och du också kan se situationen från ett annat håll, hittar du nya vägar att gå som får dig att växa och utvecklas. Vi arbetar tillsammans - med att kartlägga och hitta alternativ till tankar och känslor som är ändamålsenliga.

Antal sessioner varierar beroende på vad det är du vill ha hjälp med och hur stort ditt behov är. Därför är det svårt att säga hur många samtal som du behöver då det är väldigt individuellt. Varje session brukar omfatta ca 45 minuter.

Första gången vi ses får du berätta vad det som gör att du söker hjälp. Jag går igenom på vilket sätt jag jobbar. Om du känner förtroende för mig bokar vi kommande möte där jag mer ingående ställer mer frågor för att få en bättre bild av det du vill ha hjälp med. Vid tredje mötet lägger vi upp en plan om vad och hur vi ska jobba vidare.

Motiverande samtal kan kombineras, med den som önskar med "Emotion code" metod av Dr.Bradley Nelson och inslag av mindfullness.

 Emotion Code

Jag har genomgått Dr.Bradley Nelsons utbildning i Barcelona och har stor erfarenhet av att arbeta med denna metoden. 

 Att må bra handlar inte bara om att den fysiska kroppen få sitt, utom lika mycket att du bearbetar ditt inre så att du får balans.

Genom den "inre resan" kan du få hjälp att se allt det gamla som finns i din ryggsäck och byta ut det mot nya livssanningar som känns meningsfulla för dig och får dig att möta livet kärleksfullt.

I den emotionella resa går du känsla för känsla tills du kommit till din innersta kärna, till den du egentligegen är, sedan görs en healingprocess upp genom dom känslor du haft på vägen ner.

Kvaliteten i att göra en egen inre resan är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut.

Är du intresserad av att lära mer om metoder kan du läsa i Artiklar på min Hemsida. Kontakta mig gärna med frågor eller förslag.


Boka ett möte

Tala om för mig när du har tid. Jag rättar mig efter ditt schema!

 

 

Kontakt

Tatiana Hedström Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

070 735 33 96
tatianahedstrom@yahoo.com